Një jetë e tërë

Të paturit një shtëpi tënden është një ëndërr e shumicës së familjeve të reja dhe ndodh që kjo ëndërr të mos jetë e realizuar edhe kur këto çifte të jenë plakur. Tirana Bank i bën ëndrrat realitet nëpërmjet kredisë për shtëpi me interesat më konkuruese në treg,