Zinxhiri i dhuratave të Krishtlindjeve

Ku ka më bukur se të ndezësh atmosferën e Krishtlindjeve, me një zinxhir dhuratash që shpërndahen anembanë vendit? E sidomos kur nën ritmet e këngës tradicionale të Krishtlindjeve interpretuar nga Besa Kokëdhima, Telekom Albania solli përmes ofertës sezonale një atmosfere unike për klientët e tij.

Shpirti i Krishtlindjeve, ndjesia e bukur e të dhuruarit dashuri dhe urime, të qenurit pranë njerëzve që duam – të gjitha këto u përcollen nëpërmjet Magenta Spirit si një pluhur magjik që shpërndan energjinë festive te të gjithë. Kështu Telekom Albania ju bashkua urimeve duke ofruar një zinxhir dhuratash për çdo abonent.