Bërtit me të madhe! GI-GA-BY-TE

Ne të gjithë e duam futbollin! Këtu në Shqipëri edhe më shumë se kaq! Është më shumë se një sport për burra, është krenaria e sportit tonë… ne e dashurojmë golin, ato momente sa eksituese dhe emocionuese…

Cfarë është më emocionues kur ti mund të bësh bashkë fitoren tënde me fitoren e heronjve të ty, lojtarëve.
Ndikuar nga kjo ndjenjë ne krijuam një situatë ku bëmë bashkë dy fitore… heroi yt shënon gol… ti fiton Gigabyte… 1 Gol nga Bayerni = 1 GB per abonentet.

Një fushatë në TV, në të cilën të gjithë tifozët këndonin njëzëri GI – GA- BYTE ndjekur edhe nga thirrja e lojtarëve tanë të zemrës për t’ju bashkuar rrjetit Telekom dhe për të përfituar nga suprizat.

Fushata u suportua edhe me aktivitete në Media Sociale si dhe lojra “Gjuaj, Shëno, Fito” në qendër të Tiranës gjatë ditëve të ndeshjeve të Bayern.
Si rezultat, u shënuan gola, u fituan GB dhe u rrit norma e ROI për Telekom Albania.

Le të bërtasim me të madhe… GI – GA – BY-TE