NEWBORN

SFIDA

Krijo një event për ditën më të madhe në historinë e Kosovës, Shpallja e Pavarësisë.

Në të njëjtën kohë duhej të shmangej çdo detaj që mund të irritonte turmën dhe të siguronim një manifestim të gëzueshëm. Na u dha një afat 10 ditor për të finalizuar këtë projekt.

ZGJIDHJA

Ne e identifikuam eventin me një simbol që do të ishte pjesë e kësaj dite së bashku me njerëzit që do mblidheshin rreth tij.

Krijuam një monument interaktiv 3D – NEWBORN që do të luante rolin e medias. Njerëzit e përdorën këtë monument per të shprehur të gjitha emocionet e tyre, nëpermjet mesazheve me markera te zinj, të shkruara në të.

ÇMIMET E FITUARA TË NEWBORN

• Cannes Gold Lion
• Silver Clio Miami USA
• Grand Prix Golden Drum Port Oroz, Slovenia
• Silver Euro best Stockholm Sweden
• Finalist London International Awards London UK