Ferra - Dizenjim i Paketimeve

Duhet të themi se ashtu si Mbreti nën kurorën e tij, në një produkt identiteti i markës dhe paketimi është kurora që identifikon pozicionin e vet, i jep vlerat e cilësisë ashtu si në rastin tonë – dhe vendos standardet për ekperiencën që duhet të pasojë.

Duke marrë parasysh këtë, ne konceptuam, dizenjuam dhe realizuam identitetin dhe paketimet e reja të Ferra King, duke përmirësuar imazhin e të gjithë gamës së produkteve që kompania kishte në treg duke nisur nga: Makarona King, Miell King, Ketchup King dhe Vaj luledielli King.

Si është ajo shprehja, “Jetë të gjatë Mbretit!”