ANASSA

Në Greqishten e lashtë Anassa do të thotë Mbretereshë. Edhe në sytë tanë çdo grua duhet të ndihet dhe të duket si e tillë.

Ndërkohë që Klinika Dermo – Estetike Anassa në Spitalin Hygeia ofron gjithë teknikën dhe pervojën për të ofruar këto shërbime, sfida jonë ishte të realizonim identitetin e kësaj marke. Me një qasje sa moderne po aq edhe minimaliste e elegante, ne ndërthurem vlerat e markës dhe realizuam identitetin e saj, duke krijuar një emër kuptimplotë si dhe një logo që bëjnë diferencën.