GReat

Greqia ështe vendi ambassador i stilit mesdhetar të të jetuarit dhe ushqimi së bashku me verën janë faktorë të rëndësishëm. Por si mund të promovoni pasurinë e shijeve dhe aromave të një kombi? Zgjidhja më e shpejtë është gjithmonë me e mira por edhe më e vështira për tu gjetur.

Më një lojë fjalësh nga kombinimi I “Great” dhe “Greece” për të promovuar shijen e përsosur në një fjalë të vetme: GR – EAT!